Talvi on nyt selvästi tullut tänne Lappeerantaan, keskiviikosta lähtien ollaan saatu nauttia lumesta ja siitä ettei koiria tartte pestä joka ikisen lenkin jälkeen! Hevosiakin on huomattavasti mukavampi hoidella kun jalat eivät ole enää täysin kurassa aina kun tarhoista ottaa pois.´

Huomiseksi kuitenkin luvassa räntäsadetta :(.

Melissa on nyt taas meillä pidennettyä viikonloppua viettämässä, tänään ammusta käytiin pika aamupissityksellä ja suunnattiin sitten tallille hoitelemaan Hanskia. (Hanski on siis miun pieni 180 cm hevonen). Ekaks siivoilin  kaikkien hevosten karsinat, tallimestari kun on hirvimetsällä tämän viikonlopun niin lupailin auttaa karsinoiden siivouksissa. Melissasta oli _todella_ paljon apua, se huiteli omilla teillään koko sen ajan kun siivoilin niitä karsinoita, ja tuli sitten talliin vilkaisemaan oliko hommat hoidossa kun olin kippaamassa viimeiseen karsinaan puhtaita puruja. Että thanks a lot vaan. :-)

Hannu sai tänään vapaapäivän, kun pikkusisko on luvannut sen huomenna liikuttaa kun olen ite töissä huomisen päivän. Hevosetkin ilmeisesti on nauttineet lumen tulosta, ovat olleet varsinaisia pyryharakoita ja lentäneet pitkin tarhoja pierupukkeja heitellen. Positiivistahan on se että Hannu liikkuu nyt hyvin, eilen juoksutuksessa kokeilin jo pienen pätkän ravia, ja kovin hyvin se liikkuikin! Kortisoni ja hiilon auttaneet. Hannullahan siis on tänä syksynä diagnosoitu nivelrikko oikeassa etusessa, nyt sitten odotellaan ja katsellaan miten lähtee vaikuttamaan nuo piikitykset. Poishan nivelrikkoa ei saada, mutta sen oireita pystytään lieventämään ja helpottamaan. Jospa mie vielä Hannusta puskamaatokopukan saisin, sehän se on miulle koko ajan ollutkin.

Mie lupailin että leivon tänään ensimmäiset joulutortut, joten väännämpä ne vielä ennen  kuin lähden iltavuoroon töihin!