Nyt on joulut juhlittu meidän porukan kohdilla, Melissa, minä ja kissat oltiin vanhemmillani joulua juhlistamassa, mies sukupuolta edustava oli sitten omien sukulaistensa kanssa niin Lappeenrannassa kuin Joensuussakin. Joten Uutta Vuotta kohti vain.

Perheenlisäystäkin on tapahtunut, oikein kaksin kappalein.Toinen niistä _kaikeksi onneksi_ asustaa tallilla Hannun kanssa. Liityin siis yhdeksi osakkaaksi kimppahevoseen, ravuri hän on ammatiltaan ja Rapsuksi häntä kutsutaan. Kiltti ja mukava pikkumies kysessä.

Ja jonain heikkona hetkenä (kaiketi) lupauduin yhden kissanpennunkin meille ottamaan. :-D Miut kun on NIIN helppo puhua ympäri, joten perheemme on nyt kaiken kaikkiaan 8 henkinen :o
Uudesta tulokkaasta ehkä saadaan jossain vaiheessa kuvia, kunhan vaan niitä saadaan otettua ja laitettua tänne blogiin.

Joulukuun saldon oli varsin hyvä, tietysti ehkä vähän riippuu siitä mistä kuvakulmasta asioita katselee. Yhteenlaskettuna 1 hevonen lisää, yksi kissa lisää ja yksi kolari. Tänään tyssäsi kaupunkireissu lyhyeen kun kolmion takaa tuli suoraan auton eteen Eestin rekisterissä oleva auto keulaan. Tohjoksihan se meni, vaihtoon koko etuosa (ja vähän lisää). Onneksi kuitenkaan ei tullut henkilövahinkoja, kun vauhdit ei siinä risteyksessä kovia olleetkaan mutta minkäs teet, se kun rysähti niin se rysähti. Siinä vaiheessa tietysti kun tajusin ettei kyseinen herrashenkilö puhu sanaakaan suomea niin ajattelin että JIPII tämä se tästä vielä puuttui, poliisin kanssa kuitenkin asia selviteltiin, ja heti mies kyllä myönsi että hänhän se syypää oli kun kolmion takaa tuli.

Joten so far so good. Mielenkiinnolla odottelen miten kissat reagoivat ilotulitteisiin, Minttuhan on ainoa joka on niitä milloinkaan kuullut.

P.S. Kissa-vauva ristittiin Minniksi. :-)