Ja tenttiä pukkaa päälle! Viimoset pinnistelyt kun jaksais tehä niin sais tentit (ehkä) kunnialla läpi.

Käväsin tuossa puolen päivän aikaan tallilla Hannun liikuttamassa. Totesin kentän olevan näistä koppurailmoista huolimatta siinä kunnossa että siinä voi juoksuttaa, ja näin sitten teinkin. Oli meinaan pojassa hiukan puhtia. Kovasti punnersi menemään ravissa (puhtaasti, jee!) ja myöskin laukassa omatoimisesti (puhtaasti kuitenkin, tuplajee!). Laukassa myös ihmeellisiä pukkeja ja kiihdytyspätkiä nähtiin, se on aika koominen näky kun Hannu viskaa menemään 700 kiloista ruhoaan :-) Huomenna se sitten saakin vietää vapaapäivän, ja loppuviikosta joutuukin joka päivä liikutukseen, ähäkutti.

Kotona on ollut kaksi jouluapulaista, varsinkin lahjojen paketointiin on ilmoittautunut kaksi karvaista ja innokasta tonttua, joka ikiseen pakettiin ovat itseään tarjonneet, yhteenkään en ole vielä huolinut. Voihan se olla että jos oikein rasittaviksi vielä yltyvät niin annankin ne jollekin joululahjaksi! Oltiin ostettu kissoille lelujakin joulupukin konttiin, mutta kissat löysivät piilon (kovin ovat omatoimisia) ja se lahja oli sitten siinä. Pitää ehkä uusi käydä hakemassa, tämä leluhiiri on jo nimittäin täysin hengetön (ja sulaton myös).

Melissa tuossa kovasti yrittää vihjailla että on päivä lenkin aika, joten kai se on uskottava ja lähdettävä nuuskimaan raitisilmaa. Ja sitten taas koulukirjat kutsuu..