Tänään olikin tosi kaunis ja aurinkoinen pakkaspäivä :) jonka tietysti Hjantsu vietti töissä! (kuinkas muutenkaan). Tallille en siis tänään päässyt, Melissa käytiin hakemassa takaisin tänään, palautettiin se eilen vähäksi aikaa takaisin porukoille kun en viittinyt yksin jättää kotia kun lähdettiin kaverille Uutta Vuotta juhlistamaan (hyvää uutta vuotta 2009 siis).

Miespuolinen oli onneksi ollut kovin kultainen, oli pyykännyt, kuusen heivannut menemään ja järjestellyt paikkoja ihan miuta varten (jotta voit rakas imuroida oli kommentti). Tänään en jaksanut enää imuria ruveta heiluttamaan, huomenna sitten kun on vapaa päivä. Flunssaakin yrittää kovasti pukata päälle, silmiä ja nenää kutittaa niin maan vietävästi, tirskuttaa ja nenä on tukkeessa. Teetä ja droppeja olen vedellyt, josko menis ohitse. Mutta kassellaan.

Huomisen ohjelmassa taitaapi hevosten liikuttamista (tosin Hannun liikuttamisesta vastaa huomenna pikkutyttö :) joka noin kerran viikkoon läy Hannulla ratsastelemassa. Mutta nyt ei jouda sen enempää kirjoitella pikkukisu söpöilee vieressä niin pakkohan sitä on lellitellä ja rapsuttaa! Toivottavasti kaikkien Uusi Vuosi vaihtui hyvissä merkeissä, oma jäi tosin hieman lyhyeen kun aamupäivästä alkaneet työt hieman haittasivat illanviettoa.

On se kumma kun töillä (ja koululla) on tapana haitata kaikenlaista harrastamista! :-D