Viime päivinä on mieli ollut hiukan maassa, tallilta nukkui eilen aamuna Kessu ikiuneen. Kyllä harmittaa niin vietävästi kun kysessä oli kuitenkin vasta puolitoista vuotias varsa.

Käytiin sitten tänään yhdessä tallin omistajan kanssa maastossa, kanavan laitaa pitkin köpöteltiin menemään ja ihmeteltiin kun oli kaikkialla niin hiljaista ja rauhallista. Ja tosi kaunista. Itselle tuli ainakin hyvin rauhallinen olo, ja toki haikeakin.

Hevoset kyllä piristivät kummasti tunnelmaa, Hannu puski ensimmäiset kolme kilometriä menemään kuin traktori, hirveällä ähinällä ja puhinalla saatiin varmasti jonkinlainen kävelyennätys :-) Hannunkin mieliala toki laski kun huomasi ettei mentykään sitä lyhyttä reittiä vaan käännyttiin pidemmälle reitille, samantien katosi se into ja puhkuminen, kuului vain syvä huokaus. Kohtaloonsa tyytyen Hannu sitten osotti mieltään lompsimalla kaverin perässä, korvat hanakasti taaksepöin sojottaen.

Huomaa että kunto on Handella aika surkea, mutta mitäpä muuta sitä voi odottaa muutaman kk seuisomisen jälkeen. Huomenna sitten aamusta tallille ja maastoon, toivottavasti nää lumet kestäis, miuta ei ainakaan huvita hirveesti palata siihen kuraan ja sateeseen.

 

Kessu In Memoriam 19.7.2007-26.11.2008