Pääsiäinen on tosissaan jo viikon päässä tästä päivästä, ja sehän puolestaan tarkoittaa meidän perheelle sitä että Pääsiäinen vietetäänkin jäähallilla! Lappeenrannan perinteinen koiranäyttely pidetään aina jäähallilla, ja meidän perhe on viettänyt pääsiäisen siellä töitä tehden jo kohta 10 vuotta! Äitihän on rahastonhoitaja ja sisko palkintojenjakovastaava (vai mikä lie titteli). Muut sitten on vain jollain osa-alueella töissä siellä. Niin ja ilmoitinhan mie Melissan sinne avoimen luokan narttuihin, katsellaas taas mihin se johtaa, viimeeksi kun ollaan näyttelyssä käyty melkein vuosi sitten (jolloin tulos oli kyl ihan hyvä, PN-4 :)

Tällainen työnteko johtaa taas puolestaan taas siihen että porukoille kerääntyy kiitettävä lauma koiria siksi viikonlopuksi, koska P suunnilleen asuu hallilla niin Hani ja Sanni menevät Pontuksen suuntaan viettämään pääsiäisen, samoin Melissa hylätään kylmästi sinne. Päivät venyy yleensä niin pitkiksi ja sen jälkeen yleensä vielä ruokkimiset tallilla niin ei paljoa tule levättyä pääsiäisenä. Melissan valmisteluthan on tuohon näyttelyyn pitänyt aloittaa pesujen ja trimmauksien oslata jo muutama viikko sitten, koska Melissa kasvattaa järkyttävät karvat korviin, niin trimmaan yleensä korvat n. kuukautta ennen näyttelyä melko "paljaiksi" jolloinka se kerkiää kasvatella sopivat karvat takaisin näyttelyyn ja ovat silloin siistit. :-) Ja viikko sitten oli edessä Melissan koko pesu, sillä kun se on trikki väriltään niin sitä ei voi kokonaan pestä päivää ennen näyttelyä. Ainoastaan kaulus, perskarvat ja mahanalus jalkoja unohtamatta pestään viimeisenä iltana ennen näyttelyä.Niin ja sanottakoon vielä noihin korvakarvoihin liittyen että ikinä en ole moisiin karvaturjakkeihin törmännyt yhdelläkään colliella, ja olen nitä kuitenkin jo aika paljon elämässäni tavannut ja "omistanut". :-D

Kissojen elämään kovasti tuloaan tehnyt kevät on vaikuttanut aika rajusti, vaikka nämä kaksi vaanhinta onkin ihan leikattuja, niin leikö vielä jotkut hormonit jylläävät kun ovat siis AIVAN MAHDOTTOMIA! Meillä käydään formula 1 kisoja joka päivä. Kolareita sattuu aika ajoin ja tavaroita lentelee milloin mistääkin alas (edelleenkin onneksi ei omisteta mitään kalliita sukukalleuksia). Meidän "pikkuinen" on ehkä pahimmasta päästä. Minni on myös hyvin pienikokoinen edelleen, kun vertailee kuvia muista kissoista saman ikäisinä niin olivat jo huomattavasti isompia. Liekö pienenä jatkuva sairastelu ja lääkkiminen jättänyt jälkensä? Muutoinhan tuo on ihan normaali kissa, leikkisä ja pirteä, eikä yhtään sairaalloinen (enää).

Tallille kuuluu sitä samaa "vanhaa" Rapsu on raveista napsinut niitä häntärahoja ihan kiitettävästi. Kassellaan minne seuraavan kerran suunnataan. Eli minne päästään :-) Hannun osa-aikaeläkeläisyys jatkuu orivarsan kouluttajana. Kohta puolin suuntaan tallille ajamaan Rapsukan.