Tovi on taas kerennyt vierähtää edellisestä kerrasta, mutta aika kiireistä elämää tässä on vieteltykin.

Tänään on hiihtoloma-viikon viimeinen päivä, meni tämäkin viikko täydessä hujauksessa. Lähinnä tallilla ja kotonahan se menikin. Niin ja käytiinhän myö katselemassa suloisia karvapalloja koirien kasvattajalla :) <3

Melissa on vietellyt aikaansa taas täällä meillä, saanut pyöriä tallilla mukana ja näin pois päin. Kissat on entisellään, tapettuja sanomalehtiä ja vesikuppeihin hukutettuja hiiriä(leluja) löytyy edelleen lähes päivittäin. Kevättäkin taitaa olla jo ilmassa kun kissat niin kovasti ovat menossa ulos parvekkeelle, ei niitä talvella niinkään sinne kiinnostanut mennä, värjöttelivät vaan peiton alla lämpimässä sängyssä :-)

Minni-pikkasella valitettavasti (oletettu) sieni uusuiutui, joten nyt ollaan taas lääkekuurilla, samaa voidetta määrättiin lekurissa mutta nyt vain pidempi ajanjakso. Ja samalla otettiin tietysti labranäytteet että olisiko sittenkin jotain muuta. Lääke sisältää kortisoonia, antibioottia sekä sienilääkettä, ja ilmeisesti kortisoni saa Minnin hieman alakuloiseksi. Pikkukisu näyttää ihan pieneltä harakanpoikaselta kun voide tuntuu tahraavan joka paikan.