Taas on kerinnyt aikaa vierähtää siitä kun viimeeksi tänne kirjoittelin, on ollut pikkasen hässäkkää tässä viime aikoina. Tämäkin viikko on lähinnä mennyt töissä, koulussa ja tallilla. Ei paljoa ylimääräistä oo kerinnyt tekemään.

Handen jalka on viime aikoina ollut taas parempi, liekö Onnin seura ja jatkuva liikkeessä olo tehnyt ihmeitä jalalle? No kuitenkin ajattelin ruveta taas sitä kevyesti liikuttamaan, mutta kappas kummaa, menin tässä yksi ilta ruokkimaan hevosia, niin Hannultahan puuttui näppärästi poskesta komia palanen karvoja. :( Ei siihen kehtaa suitsia päähän pistää kun sattuvat juuri kohdalle. No, keritäähän myö.

Kissojen saralle ie mitään sen kummempaa, pikku-kissi hommasi jostain itselleen tarttuvan sienen, jotenka sitä ollaan hoideltu tässä. Tämän vuoksi Melissakaan ei ole meillä ollut, ettei siihen tartu. Muihin kissoihin ei onneksi ole tarttunut. (pitää koputtaa puuta). Nyt se on kuitenkin jo voiton puolella joten ensi viikolla Melissa saa tulla taas takaisin meille :)

 

Pitää mennä keksimään jotain aamupalaa itselleen ja sen jälkeen lähteä seurailemaan harjoituskoulukisoja, Usko Uskomaton on siellä mukana :)