No, nyt se flunssa sitten iski päälle, tämä viikonloppu menee sairaslomalla töistä. Ja tallilta. Eilen vielä kuitenkin kävin ajelemassa Rapsu-ravurin isosiskon kanssa, ja sitten tuli pikkutyttö Hannua liikuttelemaan. Pakkanen pyöri eilen siinä -10 pakkasasteen tietämillä, ja oli olevinaan niin kylmä. Tänäänhän mittarissa on sen samaisen verran, tosin sääennuste lupailee että huomenna tai maanantaina saattaa olla jo - 15!

Ehkä tää saikku osu ihan hyvin, mie voin löllitellä peiton alla kattelemassa telkkaria, ja avokki saa hoidella koiran ulkoilutuksen. Ainankin tänään saa hoidella :-)

Meidän "pikkuvauva" Minni pitää omaa kivaa riehumalla, ja hyppimällä näppäimistöllä! Että jos kirjoitusvirheitä esiintyy niin pistetään Minnin piikkiin ;) Varsinainen terroristi on kyllä tämä kissanpentu. Ja pärinäkone. Ja ihme sylkijä, suhista kun ei oikeen osaa niin sylkee sitten ihan urakalla, tai lähinnä Melissallehan tuo sylkee. Ja Melissa ihmeissään tulee hakemaan apua, kun tuollainen pikkurotta uhoaa! Mutta nyt tuntuu siltä että on teekupposen sekä aamupalan aika.