Meidän talouteenhan tosissaan kuuluu kaksi maatiaiskissaa, reilu puolen vuoden ikäinen kolli Jules Verne alias Julle sekä Hieman reilu vuoden ikäinen Minttu alias murjottava vanha piika.

Todellisuudessahan nämä kaksi luulevat olevansa tikkereitä, julmia ja hurjia petoja. Karu totuus ei ole vielä iskenyt, ja ei olla Simon kanssa hennottu niiden pilvilinnaa särkeä. Kuitenkin. Todellisuudessahan nää on ihan kamalia ja meluisia, öisinkin pitävät hereillä jos vain suinkin jaksavat. Eilen aamulla heräsin lähteäkseni kouluun, silmät ristissä kävelin olohuoneeseen, ja kas kummaa, sanomalehdet oli raahattu keskelle lattiaa ja revitty pienen pieneksi silpuksi. Siitä se hyvä aamu alkaa!

Kaikki pahanteko kyllä unohtuu kun Julle tulee syliin aina telkkaria katseltaessa ja kehrää. Ja tämä kissa kyllä kehrää niin maan perkeleesti! :-) sehän se lähinnä on mikä öisin valvottaa, Jullen kehräys!

Viime yönä oli kyllä ihan kiva herätä, en muista mihin kyllä, mutta siinä Julle nukkui miun mahan päällä ja Minttu oikeassa kainalossa. On ne ihan söpöjä välillä :-)

Tallilla ei ole oikeen mitään jännää tapahtunut, viikko ollut aika kiireinen koulussa, niin Hannun liikutus ollut hiukka vähemmällä. No viikoloppuna taasen!