Juhannus senkun tekee tuloaan, ja ilma on kyllä melkoisen viileä, eli ei ihan Juhannukselta tunnu. Tosin miulta jää Juhannus muutenkin juhlimatta melkein kokonaan. Sattuneesta syystä kun työskentelee sellaisesssa paikassa joka on aina ja ikuisesti 24/7 auki, niin tämä neiti on yövuoroissa Juhannuksen. Eli hirveästi ei tartte edes tehdä mitään.

Rapanderi palasi taas pienoisen keäloman jälkeen startteihin, Joensuussa käväistiin yksi lähtö repäisemässä. Sijoitus oli vasta 8., mutta juoksi kuitenkin nopeimman ajan mitä on meillä vielä tähän mennessä juossu. Ja ensimmäinen kierros aloitettiin menemällä 11,5 ja ensimmäisen kierroksen aika oli 15,5. Rapsun ennätys kuitenkin on 15,4 ja sekin on juostu maililta. Mutta ei siinä mitään, oltiin ihan tyytyväisiä koska tosissaan tauolta tultiin.

Melissan dieetti on alkanut puremaan, jo kaksi vieraampaa ihmistä on tullut sanomaan että sullahan on koira laihtunut :D mutta on se pyöreä vieläkin. Joten ruuan säännöstely ja lenkkeily jatkuu. Pikku sisko kävi kissojakin tässä yksi päivä kuvailemassa, mutta en nyt niitä kuvia vielä omalle koneelle ole saanut niin tuon ne tänne julkisuuteen myöhemmin sitten.