Dodiin. Tämä neiti ajatteli pitää vähän taukoa tenttiin lukemisesta, huomenna olis yksi rästitentin teko aamusta, ja illaksi sitten taas töihin.

Pakkaset paukkuu täällä ihan kunnolla (tai no kunnolla, mutta kylmä on), mutta toisaalta sen ansiosta sää on ollut jo pidempään aurinkoista, nytkin tuolla ulkona paistaa aurinko. Illalla matkataan kohti Kouvolaa raveihin, kun Rapsu juoksee ensimmäisen lähtönsä kimmpaomistuksen nimissä. Saa vaan pukea ihan kiitettävästi päälle että tarkenee muutaman tunnin "ulkoilla".

Miun joululoma lähenee loppuaan,  maanantaina olis paluu arkeen eli takaisin kouluun. Tää viikko on koulussa ollut tenttiviikko, jolloin on saanut käydä tenttimässä rästitenttejä, mutta varsinainen koulu alkaa vasta maanantaina. Eli paluu aikaisiin herätyksiin alkaa myöskin :-) Ihmeen aamu-uninen on miusta kyllä tullut loman aikana. Onneksi nyt tulevassa jaksossa aikaisin aamu alkaa _vasta_ yhdeksältä, eli kertaakaan ei tartte kahdeksaan kouluun raahautua.

Mie oon vähän Melissalle noita kevään näyttelyitä suunnitellut, pääsiäisnäyttelyyn Lappeenrantaan totta kai, sitten olis Varkaudessa toukokuussa sekä Lappeerannassa toukokuussa. Molemmat muistaakseni olivat ryhmiksiä, ja pääsiäisnäyttelyhän on tänä vuonna KV-näyttely.

Tenttikirja kutsuu, jotenka aika palata sen pariin.