Dodiin nyt on ensimmäinen viikko uutta lukujärjestystä taaplattu menemään, tänään tuossa 11 maissa hilppasen opinahjoon sivistämään itseäni. Kissa piti tänä aamuna huolta että meidän talossa ei nukuta kello 6 jälkeen enää kunnolla. Tuntui varsin hyvältä tuollainen varsinkin kun eilen oli iltavuoro ja vähän enne puolta 12 olin kotona töistä. Naapurikin oli kaikeksi onneksi parkannut viereiseen ruutuun ison paettiauton niin että oli osittain valkoisen viivan päällä. No ei meidän auto siihen enää mahtunut, piti muualle viedä. Pikkasen ketutti kun lämmitykseen olis pitäny auto saada. Oikeasti ei edes olisi mahtunut leveys suunnassa auto siihen, tai sitten oltais tietysti voitu pistää vähän pakettiauton peräosa ja meidän auton keula uusiks. Sekin olisi ollut toinen vaihtoehto. Päädyin kuitenkin parkkeeraamaan auton muualle. Naapurisopua ajatellen..

Kysessähän ei kuitenkaan ollut meidän oma auto vaan vanhempien auto, kun mein auto lähti kaunistettavaksi korjaamolle (johtuen joulukuussa sattuneesta kolarista). Liikkennevakuutuskeskus katsoi että auto voidaan korjauttaa, ja snyt etuosaa pistellään uusiksi kokonaan :) Ensi viikolla saadaan auto takaisin.

Tallille ie mitään ihmeempiä, Hannu the osa-aikaeläkeläinen tarhailee ja leikkii Onni-varsan kanssa, Rapsu jakaa kaikkien osakkaiden huomiota. Normal siis. Viikinloppuna olis tarkoitus Rapsua liikutella, Hannuakin kevyesti ja sitten pikkutyttö tulee Hannulla ratsastamaan sunnuntaina. Miulla on historiallisesti kerrankin toinen päivä viikonlopusta vapaa töistä! Tätä täytynee juhlia.

Illalla suunnataan hohtokeilaamaan sekä kaverin synttäripäiväkahveille. Siinähän tää päivä olikin.