Aikamoinen tovi kerkesikin taas vierähtää viimeisimmästä kirjoituksesta. Elämä nyt sinällään pyörii saimalla tavalla kuin silloinkin, tosin sain suoritettua ensimmäisen vuoden loppuun Saimaan ammattikorkeakoulussa, jotenka nytten olen vain kesätöissä tällä hetkellä. Vieläkään en oo saanut pikkusiskoa kuvailemaan näitä meidän kissoja, niin en tännekään saa niitä vielä julkaistavaksi.

Melissa kerkesi pyörähtämään Lappeenrannan jälkeen Varkaudessa sekä Helsingissä koiranäyttelyissä, molemmista tuloksena EH, molemmat rokottivat muutamasta lisäkilosta vyötätöllä.. :-) No nyt meillä on laihdutuskuuri menossa, oli oikeastaa jo noissa näyttelyissä mutta tulokset eivät vain aivan kerenneet näkyä. Pyöräily taitaa kutsua meitä jotta saadaan liikunta tarpeeksi tehokkaaksi. Arvostelut sen sijaan olivat hirveän kauniit ja hyvät, itse olen hirveän tyytyväinen. Helsingissä oli Collieiden sivuerikoisnäyttely jonne kokoontui pehkoja ja nahkoja yhteensä jotain 300 kpl, aikamoinen määrä sivuerikoisnäyttelyksi! Tuomarina siellä toimi englantilainen rouvaihminen Joyce Skilbeck. Melissan arvostelu vapaasti suomennettuna menee näin;

"Hyvin tasapainoinen pää, mutta toivoisin hieman tummemmat silmät.Hyvä korvien kanto. Hyvän pituinen kaula. Ihana ylälinja. Hyvät polvet(? eng. good turn of stifle, stifle on polvi mutta en ihan saa lauseen ytimestä kiinni :)) Suorat (?) kintereet (shoot hocks). Hyvä sysimusta turkki. Kauniisti laitettu ja esitetty. Sujuvat liikkeet."

Että arvosteluun olen kovin tyytyväinen. Melissa esiintyi myös kasvattaja luokassa (Roxier's) ja kasvattaluokka sijoittui 3. saaden KPn. Kasvattaja luokkiakin oli esillä muistaakseni 7 kpl. Varkauden arvostelu pyörii jossain Pontuksella porukoiden luona, joten sitä en nyt saa tänne tällä kertaa julkaistavaksi. Kuviakaan ei tarttunut mukaan ollenkaan. Varkaudessa tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen.

Tallilla hevoset ovat päässeet laitumelle ja perheenlisäystä on koettu kun ihana orivarsa Punkkelsson syntyi maailmaan. Varsa on ja käyttäytyy luvattoman söpösti. Rapsu on ollut pienellä tauolla, kun takapolvi rupesi oireilemaan, hieroja kävi ja sanoi että lepo auttaa. Jätettiin siis Rapsu Kausalan startista pois, ettei tule kolmijalkaisena sieltä takaisin. Ohessa pari uutta kuvaa hevosista, näidenkin kuvien copyright kuuluu pikkusiskolleni.

   Saimaan kanavalla treenailemassa Rapsun kanssa

1244098332_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

   Ja sitten vielä pari kuvaa Handesta :-)

1244098350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244098362_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hannusta on aina helppo saada irvistyskuvia, niin kuin ylemmästäkin huomaa :-)