Eipä tuntunut tänä aamuna kovinkaan keväiseltä, kun lunta satoi taivaan täydeltä. Yön ja aamun aikana saatiin lisää lunta noin 10 cm! Not good. Sais luvan sulaa kaikki pois muutaman seuraavan päivän aikana, että saataisiin näyttely kunnialla ohi (ja kehiä ulos mielellään). Viikonloppu oli ja meni, ihan mukavastikin kun oli ainoastaan lauantai-ilta töitä. Eli eilinen vapaa päivä kului siivotessa ja tallilla, ja illalla kävi vielä virpojakin kyläilemässä. Tuo virpomavitsa olikin siis aivan selvästi kissoille tarkoitettu lelu (ainakin niiden omasta mielestä). Käväistiin muuten aamusta myös koirien kanssa lenkillä laukkiksella. Melissasta oli hirveän hauskaa kiusata Sanni-pentua, pentu kun ei pääse yhtä kovaa juoksemaan kuin Melissa niin ai että Melissalla oli hauskaa. Melissa toisin sanoen ei kuulu Sannin suurimpiin fanijoukkoihin, se kun on ällösöpöotus.

Tänään pitäis suunnata kouluun, maanantai kun nyt sattuu olemaan. Tää viikko on onneksi koulun osalta melko lyhyt, eli miulla onkin jo torstai myöskin vapaa. Keskiviikon tunneista en vielä tiedä, koulumme järjestää Kevätliukkaat elikkä oppilaat kiertävät ryhmissä erilaisilla rasteilla ympäri kaupunkia. Virallista ilmoitusta tuntejen perumisista ei ole, mutta kuinkahan suuri mahtaa olla osallistumisprosentti noilla keskiviikon tunneilla? Myö ollaan miun kaverin M:n kanssa niin huumorintajuttomia sekä myöhään heränneitä että jätetään koko homma välistä. Illallahan olisi tietysti Gigglin Marlinissa jatkopippalot, mutta ei sitä varmaan jaksa lähteä kun perjantaina olisi kaverin 20 v. synttärit, jonne on pakko suunnata. :)

Kissat protestoi äännekkäästi sitä vastaan, kun eilen illalla loppui hyytelö, ja tänään sai aamupalaksi vain raksuja! Mikä pyhäin häväistys..