Pääsiäinen oli ja meni, nopeasti ja työn touhussa niin kuin aina. Näyttely saatiin (kai) kaikella kunnialla ohitse, ja Melissakin esiintyi parrasvaloissa ohi kiitävän hetken. Tuomari ei ihan niinkään ymmärtänyt Melissan luontaista hurmaavuutta, tällä kertaa arvosanana "vain" EH eikä luokkasijoitusta. ERIn saaneita koiria oli siitä noin 80 kpl:sta collieista aika iso määrä, ja tuomari jakeli ylenpalttisesti ERIä ja EHta. Taisi olla joukossa vain yksi H, uroksissa muistaakseni.

Arvostelu oli ihan hyvä.

"Narttu hyvällä yleisvaikutelmalla. Hyvät pään mittasuhteet. Hieman liian raskaat korvat. Hieman suorat kulmaukset. Erittäin hyvä takaosa. Erinomainen turkki. Ei aivan sujuvat/joustavat liikkeet."

Sanotaanko näin että esiintyminen ei nyt ollut ihan parhaimmillaan, koko homma oli taas Melissan mielestä ihan Blaah. Pitää taas yrittää keksiä sille jonkin jippo mikä saisi innostumaan sen hommasta uudestaan. :-)

Laittelen kuvia tänne kunhan sisko saa vain aikaiseksi lähettää ne sähköpostiini. Melissasta oli kyllä pari aivan onnistunutta kuvaa!

Tallilla kaikki normal. Tosissaan tehtiin hukka reissu Joensuuhun, paikan päälle päästiin ja ei keretty (onneksi) hevosta edes purkaa kopista kun raviradalla tehtiin päätös ettei raveja tulla ajamaan. Routa oli tehnyt tepposet radalle ja ilmeisesti takasuoralle oli muodostunut syvä "hauta". Rapanderin ilme oli kyllä hyvä, kun vihdoin päästiin takaisin kotia; melkein 7 tuntia kopissa ja kotipihaa pidemälle ei päästy! Käytiin sitten Rapandellon kanssa iltakävelyllä vetristelemässä jäsenet, tuli niin monta tuntia istuttua autossa.